Kayseri Erciyesspor'a 3 takviye

/ Kaynak: AA
Kayseri Erciyesspor'a 3 takviye

SPOR Haberleri  / AA

Mavi-siyahlı ekip, gurbetçi futbolcular Volkan Okumak, Kerim Avcı ile Kamerun asılı Fransız oyuncu Georges Constant Mandjeck ile anlaşmaya vardı.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kayseri nbsp;Erciyesspor, 3 futbolcuyla anlaşma sağladı. nbsp;Geçtiğimiz sezonda PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak bir üst lige nbsp;çıkan mavi-siyahlılarda transfer çalışmaları sürüyor. nbsp;Kulüp Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yaptığı açıklamada, gurbetçi nbsp;futbolcular Volkan Okumak, Kerim Avcı ile Kamerun asıllı Fransız oyuncu Georges nbsp;Constant Mandjeck ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. nbsp;Bu futbolcuları kente davet ettiklerini belirten Savruk, sağlık nbsp;kontrollerinin ardından oyuncularla sözleşme imzalayacaklarını belirtti. nbsp;Savruk, yeni sezonda kaliteli bir takım oluşturmak adına transfer nbsp;çalışmalarının süreceğini sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...