Alperen Ocakları'dan Gezi Parkı eylemlerine tepki geldi

/ Kaynak: CHA
Alperen Ocakları'dan Gezi Parkı eylemlerine tepki geldi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çayır, Gezi Parkı eylemlerinin amacının ülkede kaos ortamı oluşmasını sağlayarak ara rejime giden yolu açmak olduğunu iddia etti.

nbsp;Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çayır, Gezi Parkı eylemlerinin amacının ülkede kaos ortamı oluşmasını sağlayarak ara rejime giden yolu açmak olduğunu iddia etti. Gezi Parkı eylemleriyle, Türkiye'de kaos ve ara rejim oluşmasını isteyen güçlerin gündemi bilinçli bir şekilde ellerinde tutmaya çalıştığını savunan Çayır, Anadolu insanının bu tür bayat ve modası geçmiş filmleri 27 Mayıs 1960'ta, 12 Mart'ta 12 Eylül'de, 28 Şubat ve 27 Nisan bildirisinde gördüğünü söyledi. Mehmet Çayır, yaptığı açıklamada, ilk zamanlar Gezi Parkı'nda çevrenin korunmasına yönelik çevrecilerin masumca taleplerinin bir anda AK Parti ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığına dönüşmesinin uluslararası güçlerin ve yerli işbirlikçilerin ülkede kaos ve ara rejim oluşturma girişine yönelik planları olduğunu açıkça gösterdiğini kaydetti. Alperen Ocakları olarak her zaman temel ilkelerinin 'sandıkta seçimle işbaşına gelenlerin seçimler gitmesi' olduğunu aktaran Çayır, çevreyi bahane ederek Türkiye'de toplum mühendisliği yapma devrinin 12 Eylül anayasa değişikliği referandumuyla sona erdiğini kaydetti. "Ülkemizde Gezi Park adıyla kirli oyunlar tezgahlanıyor." diyen Çayır, "Hedef ülkede kargaşa çıkartarak kaos ortamı oluşturmak. Birileri şartları Gezi Parkı eylemleriyle olgunlaştırarak ara rejim oluşturmanın kaldırım taşlarını döşüyor. Türkiye'nin bölgesinde etkin güç olması ülke düşmanlarını tedirgin etti. Birileri Türkiye'nin içe kapanık ülke haline gelmesini istiyor. Gezi Parkı olaylarımda her kesin sağduyulu olması gerekir. Ülkemizi karıştırarak kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlere fırsat vermeyelim. Bu konuda iktidara büyük sorumluluk düşüyor. Ülkede birlik ve beraberliğin bozulmaması karanlık güçlerin kirli oyunlarına gelmeyelim. Birileri de artık ülkemizde her 10 yılda vizyondan düşmüş bayat filmleri sahnelemekten vazgeçsin." açıklamasını yaptı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...