Başbakan ile görüşme nasıl geçiyor?

Başbakan ile görüşme nasıl geçiyor?

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'la görüşen heyette yer alan Zehra Öney, toplantıdan notlar paylaştı

Başbakan Erdoğan'la Gezi Parkı olaylarına ilişkin görüşmek için düzenlenen toplantıya çeşitli kesimlerden 11 isim katıldı. Bunlar; Tiyatrocu Ahmet Mümtaz Taylan, Prof. Betül Tanbay, Mimar Hale Çıracı, Yönetmen Kutluğ Ataman, öğrenci Nil Eyüboğlu, Sanat Yönetmeni Rumeysa Kiger, Mimar Selva Gürdoğan, Medya Uzmanı Zehra Öney, Öğrenci Zülfikar Kürüm, Akademisyen İpek Akpınar ve Gezi Parkı eylemlerine katılan AK Parti teşkilat üyesi Bülent Peker. Görüşmeye, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala da katıldı.
Toplantıya katılan isimlerden Zehra Öney, içeriden tweet atarak görüşmeye ilişkin bilgiler paylaştı. Başbakan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın da toplantıya katıldığını aktaran Öney, "Ortam ılımlı, sayın Başbakanımız sakin. Umarım kişisel aktarımlarımızı yapabiliriz." dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...