Galatasaraylı futbolcular maç sonrası üzgündü, 'Hemen unutmalıyız'

Düzenleyen:
Galatasaraylı futbolcular maç sonrası üzgündü, 'Hemen unutmalıyız'

SPOR Haberleri

Chedjou: Beşiktaş derbisi var. O maça konsantre olmak zorundayız... Rodrigues: İkinci yarı yumuşak oynadık. Tudor farkını hissettirecektir

Uzun aradan sonra on bire giren Galatasaray’ın savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, “Geçen hafta evimizde kaybettiğimiz Kayseri var o yüzden hedefimiz 3 puanla ayrılmaktı. Şimdi yapmamız gereken bu maçı bir kenara bırakıp derbiye hazırlanmak olacak. Beşiktaş derbisinin önemi daha da arttı. Tekrardan çalışmalara başlayacağız ve 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş iyi takım kurdu” açıklaması yaptı. 

Üç puan için gelmiştik
Garry Rodrigues de maç sonrası, “Skordan dolayı üzgünüm. 3 puan istiyorduk. İkinci yarıda agresifliğimizi kaybettik. Yumuşak oynadık” derken, “Tudor’u öncesinden tanıyorum. Kaliteli bir teknik direktör. Önümüzde daha çok fark var. Farkını hissettirecektir. G.Saray’da olmasından dolayı çok mutluyum” sözlerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...