Ankara'daki 'Gezi Parkı' eylemleri olaysız bitti

/ Kaynak: İHA
Ankara'daki 'Gezi Parkı' eylemleri olaysız bitti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da "Gezi Parkı" olaylarını protesto için toplanan ve yolu trafiğe kapatan bin kişilik grup, polisin uyarısıyla olaysız şekilde dağıldı.

Ankara'da "Gezi Parkı" olaylarıprotesto etmek için toplanan ve yolu trafiğe kapatan yaklaşık bin kişilik grup, polis ekiplerinin uyarılarının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. Dikmen Caddesi'nden Kızılay'a yürümek isteyen grup, caddeyi trafiğe kapattı. Buradan Kızılay Meydanı'na yürümek isteyen grup, polis ekipleri tarafından Dikmen Kavşağı yakınlarında durduruldu. Caddeye çok sayıda çevik kuvvet polisi ve TOMA sevk edildi. Yürümelerine izin verilmeyen grup, yanlarında getirdikleri tencere ve tavalarla tepki gösterdi. Hükümet aleyhine de sloganlar atan grubun dağılması için polis ekipleri sürekli anons yaptı. Burada bir süre bekleyen ve halay çeken grup, olaysız bir şekilde dağıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...