Q7 derbide sahada

Q7 derbide sahada

SPOR Haberleri

Pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray derbisini düşünen Şenol Güneş, dizinden hafif sakatlık geçiren Portekizli yıldızı, Hapoel Beer-Sheva maçında riske etmeyecek

Akhisar maçının son dakikalarında sol dizinden bir sakatlık geçiren Ricardo Quaresma, sonrasında oyuna devam edebilmişti. Maçın ardından kontrolden geçirilen Portekizli yıldızdan iyi haber geldi. Dizinde darbeye bağlı ödem meydana gelen Q7'nin oynayabilecek durumda olduğu, ancak Şenol Güneş'in futbolcusunu perşembe günü Avrupa Ligi'ndeki Hapoel Beer- Sheva maçında riske etmeyeceği bildirildi. Pazartesi oynanacak Galatasaray derbisini düşünen Güneş'in en önemli kozunu lige saklayacağı öğrenildi. Bu sezon toplamda 12 asisti olan Ricardo Quaresma, Süper Lig kariyerinde en fazla gol attırdığı sezonu yaşıyor.
BEŞİKTAŞ, ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK FAVORİSİ
İddaa Risk Yönetimi, 21'inci hafta maçlarının ardından şampiyonluk oranlarını güncelledi. Akhisar'ı 3-1 yenen Beşiktaş'ın 1.40 olan oranı 1.20'ye düştü. Böylece siyahbeyazlılar, şampiyonluğun en büyük favorisi olmayı sürdürdü. Medipol Başakşehir'in oranı 3.75'ten 4.50'ye yükseldi. Galatasaray, 3.75'ten 6.50'ye çıktı. Fenerbahçe'nin 10.00 olan oranı ise 13.00 olarak değiştirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...