Koşmak da çare olmadı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Koşmak da çare olmadı

SPOR Haberleri  / Sabah

Riekerink ile çok koşmadığı için eleştirilen Galatasaray, İgor Tudor ile koşu rakamlarında sezon rekoru kırmasına rağmen puan kaybını engelleyemedi

Galatasaray'da Jan Olde Riekerink yönetiminde dibe vuran koşu mesafesi değerleri, Igor Tudor'un ilk maçında tavan yaptı. Sarı kırmızılı takım, Çaykur Rizespor karşısında en çok koşanlarından olan Bruma'nın yokluğuna rağmen 118.2 km'ye ulaştı ve sezonun en fazla koştuğu maçını oynadı. Ancak bu da puan kaybını engelleyemedi. Aslan, bu maç öncesinde oynadığı son üç maçının ikisinde (Karabükspor 105.2- Akhisar Belediye 105.1) haftanın en az koşan takımı olmuştu. Galatasaray, Igor Tudor öncesi 20 haftada ortalama 108.4 km koşu mesafesi ortalamasına ancak ulaşabilmişti.

KARABÜK DE DÜŞÜŞTE...
Ligde Igor Tudor yönetiminde ilk 20 haftada 118 km koşu mesafesi ortalaması yakalayan ve bu alanda zirvede olan Karabükspor ise Tudor olmadan çöküş yaşadı. Karabük ekibi, Antalyaspor karşısında 106 km mesafe katetti ve sezonun en kötü performanslarından birini sergiledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...