Futbol Federasyonu'ndan İsviçre'ye dev sefer

Futbol Federasyonu'ndan İsviçre'ye dev sefer

SPOR Haberleri

Fenerrbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu düğmeye bastı ve UEFA'nın kalbi İsviçre'ye bir çıkarma yapmaya karar verdi.

Fenerrbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu düğmeye bastı ve UEFA'nın kalbi İsviçre'ye bir çıkarma yapmaya karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sevk durumlarını görüşmek üzere bu sabah saatlerinde başkanvekili Servet Yardımcı ve beraberindeki hukukçular ile İsviçre'nin yolunu tuttu. İsviçre'de Yıldırım Demirören ile bululacak olan heyet, UEFA yetkilileriyle bir görüşme yapacak ve iki kulübün dosyalarının duruşmalı toplantıda karara bağlanmasını talep edecek. TFF heyetinin UEFA ile görüşme planladığını ilk olarak Sporx.com 11 haziran günü okurlarına duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...