Advocaat: Ben dolu statlara alışığım

Advocaat: Ben dolu statlara alışığım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, 1-0 kaybettikleri Krasnodar maçının rövanşından umutlu olduğunu söyledi…

Bu skorun tur için olumsuz olmadığına vurgu yapan Hollandalı teknik adam, tribünlerin önemine değindi. Manchester United, Feyenoord, Galatasaray, Zorya ve Beşiktaş maçlarını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Biz ne zaman dolu statta oynadıysak bu oyunu sahaya yansıtabilmişiz. Ama biz genelde 10-12 bin kişiye karşı oynuyoruz. Ben üst düzey takımlarda çalışırken dolu statta oynamaya alıştım. Taraftarımız daha önce arkadan nasıl itici güç olabileceğini gösterdi. Bursaspor'la oynadık, tıklım tıklım dolu bir stat önünde oynadık. Ama evimizde 10-12 bin kişiye karşı oynuyoruz" dedi.

UMARIM ŞANS DA BİZİMLE OLUR
Ligde oynanan son Kasımpaşa maçındaki mücadeleden şikayetçi olmadığını belirten Advocaat, "Biz hep hücuma dönük oynamaya çalışıyoruz. 3 forvet ve 2 defansif orta sahayla maçlara çıkıyoruz. Daha fazlasını yapamayız. Herkes geçtiğimiz Pazar 3 oyuncumuzun cezalı olduğunu göz ardı ediyor. Pazar gününden mücadele olarak şikayetim yok. Futbolcularım çok çalışıp, gayret gösterdiler ama bazen şansa da ihtiyacınız oluyor. Umarım bunun başlangıcı Krasnodar maçında olur" diye konuştu.

YÖNETİM ELİNDEN GELENİ YAPTI
Dick Advocaat takımın kötü gidişinde transfer yapılmamasının rolü olup olmadığı şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: "3-4 oyuncu üzerinde konuşma ve görüşmeleri yönetimle yaptık. İsimler üzerinde çalıştık. Bu isimler bizim için netti. Ya çok para istediler ya da gelmek istemediler. Sadece almak için almak istemedik. Daha önce böyle hatalar yapılmış. Bir oyuncu gelmek istemiyorsa, onu almanın bir manası yok. Yönetimimiz transfer yapmak istemedi değil. Onlar her şeyi yaptı."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...