4 yıl daha güneşli günlere

Düzenleyen:
4 yıl daha güneşli günlere

SPOR Haberleri

Şenol Güneş’teki 1 yıllık opsiyon kaldırılacak ve 2021’e kadar “kalıcı teklif” yapılacak. Tecrübeli hoca olumlu cevap verirse imzalar hemen atılacak

Kara Kartal’da geçen sezon açan “Güneş” batmadığı gibi camiayı ısıtmaya rakipleri ise yakmaya devam ediyor. İlk yılında Şenol Güneş’le şampiyon olan siyah-beyazlı yönetim, uzun vadeli plan içerisinde. “Sezon sonuna kadar kesin buradayım. Bir yere gitmiyorum” diyen ve artı 1 yıllık da opsiyonu bulunan 64 yaşındaki başarılı teknik adama yeni teklif yolda. Fikret Orman başkanlığındaki yönetim, Şenol Güneş’le 2021 hayali kuruyor. 1 yıllık opsiyonu devre dışı bırakmak isteyen Orman’ın tecrübeli teknik adama önerisi 4 yıllık kalıcı sözleşme.
6 sezona çıkacak
Akhisar Belediye maçı sonrası “Beşiktaş’ta mutlu musunuz?” sorusu karşısında mutluluğunu dile getiren ve tribünde bir tane gözü yaşlı taraftar görmek istemediğini söyleyen Güneş de teklife sıcak gibi. Yönetimin önümüzdeki günlerde teklifi sunması ve sezon sonunu beklemeden de hocanın cevabına göre adım atması bekleniyor. Ki bunun olumlu yönde olması çok yüksek ihtimal. Eğer Şenol Güneş’le 4 yıllık sözleşme yapılırsa tecrübeli teknik adam, Gordon Milne’den sonra Beşiktaş’ta en fazla süre alacak teknik adamlardan birisi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...