Talisca pazarı

Düzenleyen:
Talisca pazarı

SPOR Haberleri

2 yıllığına kiralanan Anderson Talisca için sosyal medyada organize olan taraftar, 26-27 Şubat’ta Kartal Yuvası Mağazaları’nda alışveriş yapma çağrısında bulundu

Anderson Talisca diye yazılır “Ceza sahası dışından güzel goller atan Brezilyalı” diye okunur… Bonservisi Benfica’da olan ve siyah-beyazlıların 2 sezonluğuna kiraladığı Sambacı konusunda taraftar deyim yerindeyse “dükkan açmış” gibi hareket ediyor. Akhisar maçında ceza sahası dışından kimsenin beklemediği anda yürürken şut atan ve ağları havalandıran Talisca için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Hem de 6. defa. Siyah-beyaz renklere gönül verenler camiayı 26-27 Şubat’ta Kartal Yuvası Mağazaları’ndan alışveriş yapmaya davet etti. Tabii ki bu küçük çaplı da olsa kulübe katkı anlamı ifade ediyor.
Taraftardan 50 TL
Peki Talisca’nın bonservisi için ödenmesi gereken rakam ne? İşte ona bakıldığında Kartal Yuvası Mağazaları’ndan bir iki günlük kampanyalarla ve aylarla olacak iş değil. Siyah-beyazlıların neredeyse 1.5 yıl boyunca mağazadan çıkmaması ve sürekli alışveriş yapması gerekecek. Çünkü Talisca için Benfica’nın belirlediği rakam 25 milyon avro. Ki bunun yüzde 20’si menajerlik şirketi Carlos Leite ait. Yönetimin sezon sonu Benfica yönetimi ile pazarlığa oturmayı planladığı Talisca için geçtiğimiz günlerde bir taraftar da kulübe 50 TL yollamıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...