Üzülme Hugo

Düzenleyen:
Üzülme Hugo

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin yeni forveti çok gol kaçırsa da Ersun Yanal ona inanıyor. Kolombiyalı yıldız Konyaspor maçına da ilk 11’de başlayacak

Trabzonspor ikinci yarıya hemen hemen bütün sıkıntılarını bertaraf ederek başladı ancak bir konu hariç; golcülerin suskunluğu... Süper Lig’de 21. haftada 20 gol atan bordo-mavili takımda, santrfor olarak sadece N’Doye’un  1 golü bulunuyor. Bu açığı kapatmak için transfer edilen Hugo Rodallega da henüz golle tanışabilmiş değil. Son Alanyaspor maçına ilk 11’de başlayan ama fırsatları değerlendiremeyen Kolombiyalı golcüye hocası Ersun Yanal’dan destek geldi. Bordo-mavililerin yakaladığı atakların 3’te 2’sinde boy gösteren ve sürekli oyunun içinde kalarak rakibe tehlikeli anlar yaşatan Rodallega’nın, Yanal tarafından bu haftaki Konyaspor mücadelesinde de ilk 11’de sahaya sürülmesine kesin gözüyle bakılıyor.
N’Doye desteği
Yanal’ın Rodallega ile özel bir görüşme yaptığı ve “Performansından memnunum. Takıma gollerinle katkı sağlayacağına eminim. Sana çok güveniyorum” sözleriyle Kolombiyalıya moral verdiği öğrenildi. Kaçırdığı goller sebebiyle büyük üzüntü yaşayan Rodallega’ya bir büyük destek de mevkidaşı Dame N’Doye’den geldi. Tecrübeli oyuncu takım arkadaşını, “Daha ilk maçın. Devamında birçok gol atabilirsin” diyerek motive etmeye çalıştı. 31 yaşındaki forvet, 9 şutta 5 kez kaleyi bulurken 4 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Ayrıca Rodallega, Akhisar Belediyespor dönemiyle birlikte, ligin en çok şut çeken oyuncusu durumunda.

Yusuf’a terapi

Son 6 maçta görev alan ve A Takım formasıyla çıktığı 10 maçta 4 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Yusuf Yazıcı ile teknik direktör Ersun Yanal yakından ilgileniyor. Yanal’ın son haftalarda performansında düşüş gözlenen 20 yaşındaki genç oyuncu ile görüşerek daha dikkatli olması için uyarıda bulunacağı kaydedildi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...