Bu iş ciddi bir iş

Düzenleyen:
Bu iş ciddi bir iş

SPOR Haberleri

3-1’lik galibiyete rağmen “Dere görmeden paça sıvamak yok” diyen Beşiktaş’ın hocası Hapoel’e karşı avantajlı olduklarını rövanşı da kazanarak ülke puanına katkı yapmak istediklerini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü Hapoel Beer Sheva maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Kamuoyundaki “şampiyonluk” algısından Avrupa sınavına kadar önemli değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adamın altını çizdiği konular vardı. Ülke olarak abartı ve eleştiride dengemizin olmadığını bir kez daha tekrarlayan Güneş, futbolun ciddi bir iş olduğunu ve işlerini ciddiye alarak sonuca gitmeleri gerektiğini söyledi. Karabük maçında samimiyetsiz oyunun bedelini ödediklerini ve en ufak rehavette cezanın kesildiğini belirten Şenol Güneş “Bu iş ciddi bir iştir. Dere görmeden paça sıvamak yok. Galibiyet için sahaya çıkacağız ve ülke puanına katkı yapmaya çalışacağız” dedi.
Beşiktaş nasıl oynayacak?
“Turu geçmek için biraz daha gayrete ihtiyaç var” diyen Güneş “İlk maçta elde ettiğimiz skorun da avantajını kullanmak istiyoruz. En küçük bir hatada cezayla karşılaşabiliriz. Baskıyı yaparsak, kontrolü de elimizde tutarsak sonuç bizim olur. İyi iş yaparsanız takdir görürsünüz, kötü iş çıkarırsanız eleştirilirsiniz. Biz mükemmel değiliz. Abartılacak bir oyunumuz yok. Belki bir kaç oyuncu değişecek. Bir haftada üçüncü maçımız oluyor. Hem dinlenme hem diğerlerinin performansını görme açısından kadroda değişime gidebiliriz. Beşiktaş olarak çok olumsuz bir tablo içerisinde değiliz ama alacağımız çok mesafe var” dedi.
Seyircimiz muhteşem
Oyun yapılarında değişiklik olmadığını ancak iç sahada üstün bir oyun oynadıklarını da kabul eden Şenol Hoca “Biz her yerde aynı şekilde oynamaya çalışıyoruz. Maç kaybetmemiz kötü oynadığımız anlamına gelmez. Mesela Kasımpaşa maçında hatalar yaptık ama oyunun kontrolü bizdeydi. Biz sebepten sonuca gitmeliyiz. Kazansak da kaybetmek de eksikleri gidermeliyiz. Biz şampiyon olmak istiyoruz ve şampiyonluğa layık bir oyun oynamalıyız. Seyircimiz ise muhteşem. Kendi sahamızda her maça katkı sağlıyorlar. Diğer takımlara oranla bu konuda avantajlıyız. Takım düştüğü zaman da takıma sahip çıkılması önemli” diye konuştu.

Güneş’in 5 hesabı

Yönetimin sözleşme uzatmayı planladığı Şenol Güneş Beşiktaş’ın başında 13. Avrupa Kupası maçına çıktı. Kartal bu süreçte 4 galibiyet alırken, 7 maçtan beraberlikle ayrıldı. 2 maçta ise mağlubiyet gördü. Güneş’in takımı 19 gol atarken, kalesinde 21 gol gördü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...