Elazığspor, teknik direktörünü Norveç'te buldu

/ Kaynak: İHA
Elazığspor, teknik direktörünü Norveç'te buldu

SPOR Haberleri  / İHA

Sanica Boru Elazığspor Yönetimi'nin prensipte anlaştığı Norveçli teknik direktör Trond Johan Sollied, Elazığ'a gelerek hem kenti, hem de tesisleri gezdi.

Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu'nun prensipte anlaşma sağladığı Norveçli teknik direktör Trond Johan Sollied, Elazığ'a gelerek hem kenti, hem de tesisleri gezdi. nbsp; nbsp;Elazığspor Yönetim Kurulu Üyeleri ve transfer komitesi, İstanbul'da teknik direktör arayışlarını sürdürürken, son olarak Norveçli Trond Johan Sollied ile prensipte anlaşmaya vardı. Ön anlaşma sağlanan teknik direktör Elazığ'a gelerek hem kenti, hem de tesisleri gezdi. İstanbul'a döndükten sonra yöneticiler ile görüşecek olan Sollied, anlaşma sağlanırsa bordo-beyazlıların yeni teknik patronu olacak. nbsp;Elazığ'a gelen Sollied, havaalanından Elazığspor kulüp yöneticileri tarafından karşılandı. Kulüp yöneticileri, teknik direktör adayı Sollied'i, başta Harput olmak üzere Elazığ'daki tarihi ve turistik mekanlara götürerek gezdirdi. Elazığ'dan olumlu bir izlenimle ayrıldığı belirtilen Trond Johan Sollied, İstanbul'da Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk ile görüşeceğini açıkladı. Görüşmede karşılıklı bir anlaşma sağlanması halinde Norveçli teknik adamla mukavele imzalanacağı belirtildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...