Sedat Sönmez: Hava şartlarına dayanıklı kaliteli ürün hizmetlerini anlattı

Düzenleyen:
Sedat Sönmez: Hava şartlarına dayanıklı kaliteli ürün hizmetlerini anlattı

GÜNDEM Haberleri

Olası bir tehlike karşısında bireylerin hayatta kalabilmeleri ve aynı zaman da hastaları tedavi edebilmeleri üzerine oluşturulan çadırlar, arınma çadırları olarak da biliniyor.

KBRN, nükleer ve radyo aktif tehlikelere karşı koruma sağlayan yaşam çadırları üreten bir firma olarak biliniyor. Olası bir tehlike karşısında bireylerin hayatta kalabilmeleri ve aynı zaman da hastaları tedavi edebilmeleri üzerine oluşturulan çadırlar, arınma çadırları olarak da biliniyor. Sönmez Group’un bir iş kolu olarak hizmet veren firmanın ise Ceo’su olarak Sedat Sönmez biliniyor. Sönmez group iş kollarının sahibi ve KBRN firma Ceo’su olarak bilinen Sedat Sönmez, böylesine önemli bir görev gerçekleştirmek üzerine firmanın çalışıyor olmasıyla gurur duyduğunu ifade ediyor. Nükleer tehlikelere karşı birbirinden farklı sivil toplum çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Sönmez, adını farklı ülkelere de duyurmak istediklerini belirtiyor.

ŞİŞME DEKONTAMİNASYON ÇADIRLARI

Şişme dekontaminasyon çadırları, arınma çadırları olarak da biliniyor. Firmanın ürettiği en önemli nükleer karşıtı çalışmalardan bir tanesi olan dekontaminasyon çadırları nükleer, biyolojik, radyoaktif tehlikelere karşı bireylere güvenli alan oluşturması amacıyla üretiliyor. Firma Ceo’su Sedat Sönmez, bu tarz risklerin oluşabileceğini günümüzde ne toplumların ne de devletlerin düşünmediğine dikkat çekiyor. Nükleer ve kimyasal tehlikelerin oldukça önemli olduğunu, böyle bir durum ile karşılaşıldığında en iyi korunma seçeneklerinin yaşam çadırlarının oluşturulmasından geçtiğini belirtiyor. KBRN firması, yaşam ünitelerinin yanında tedavi çadırları ve arındırıcı duş kabinleri de üretiyor. Aynı zamanda oluşturulan yaşam üniteleri içerisinde gıdadan, suya ve erzak pek çok ürünün bulunduğu da belirtiliyor.

HAVA ŞARTLARINA DAYANIKLI KALİTELİ ÜRÜN HİZMETLERİ

KBRN firması tarafından üretilen ürünlerin tamamının hava koşullarına dayanıklı ve kaliteli ürünler olduğu ifade ediliyor. Soğuk ya da yağışlı hava koşullarında bile kesintisiz hizmet sağlayan çadırların, uzun yıllar dayanıklı parçalardan üretildiği firma tarafından vurgulanıyor. Kimyasal, biyolojik, radyo aktif ve nükleer tehdit olarak açıklanan KBRN firmasının yeni kurulmasına rağmen kısa sürede oldukça hızlı yol aldığını belirten firma Ceo’su Sedat Sönmez, oluşturulan yaşam üniteleri ve çadırların bireylerin isteklerine göre kısa süre de kurulabildiğini belirtiyor. Böylesine etkili ve sivil toplumu ilgilendiren bir firma ile birlikte çalıştığı için mutlu olduğunu ifade eden Sedat Sönmez’in ise KBRN’nin bu kadar başarılı olmasında etkisinin büyük olduğu ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...