Beşiktaş ilk yarıda işi bitirecek

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş ilk yarıda işi bitirecek

SPOR Haberleri  / Sabah

Derbiye baskılı başlayıp, erken golle Galatasaray’ın gardını düşürmeyi planlayan Şenol Güneş, talebelerine tempolu futbol emri verdi

Galatasaray karşısında alınacak galibiyetin şampiyonluk yolunu açacağını düşünen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türk Telekom Arena'da oynanacak derbinin taktiğini kafasında belirledi. Maça baskılı başlayıp, ilk 30 dakikada bulunacak gol ya da gollerle rakibinin gardını düşürmeyi planlayan tecrübeli hoca, talebelerinden de 'tempolu futbol' istedi. Oyuncularla yaptığı toplantıda F.Bahçe derbisinde yaşananlardan ders çıkarmaları gerektiğini belirten Güneş, "İyi olan, iyi oynayan ve yarışta avantajlı bulunan taraf biziz. Bu yüzden sinirlerimize hakim olmalı, sakinliğimizi koruyarak, sadece oyunumuza odaklanmalıyız" diye konuştu.

Beşiktaş, derbi hazırlıklarını basına kapalı idmanla sürdürdü. Siyah-beyazlıların pas, tam sahada taktik ve şut çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...