Yaprak dökümü

Düzenleyen:
Yaprak dökümü

SPOR Haberleri

Podolski’yi satan sarı-kırmızılı yönetim, Selçuk, Bruma ve Sneijder’i de yüksek meblağlara elden çıkarmak istiyor. Chedjou ve Sabri’yle de sözleşme yenilenmeyecek

Galatasaray’da, Beşiktaş mağlubiyeti ve şampiyonluğun büyük ölçüde kaybedilmesi bardağı taşıran son damla oldu... Önceki gün toplanan yönetim, mali kongre hazırlıklarından önce futbol takımının geleceğini birinci sıraya koydu. Yönetimdeki herkes köklü bir değişimin gerektiğini beyan etti. Alman yıldız Lukas Podolski’yi Vissel Kobe kulübüne satan sarı-kırmızılılar, Galatasaray’ın son yıllardaki başarılarında büyük pay sahibi olan Selçuk İnan ve Wesley Sneijder başta olmak üzere takımın parlayan yıldızı Bruma ile artık takımdaki misyonlarını tamamladığına inanılan Aurelien Chedjou ve Sabri Sarıoğlu ile de yolları ayırma konusunda fikir birliğine vardı.
Sadece 4 isim kalıcı
Selçuk İnan’ı, Burak Yılmaz’ın oynadığı Beijing Guoan takımına pazarlamayı hedefleyen sarı-kırmızılı yönetim, Sneijder’i de sezon sonunda menajeriyle görüşerek ABD veya Çin piyasasına sunmak istiyor. Bu sezon takımın en etkili silahı olan Armindo Bruma’yı da piyasası düşmeden yüksek bir ücrete satmayı planlayan yönetim, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek Chedjou ve Sabri’ye de yeni bir sözleşme önermeyecek. Yeniden yapılanma hamlesinde kupalara ambargo koyan kadrolarda yer alan isimlerden sadece Muslera, Semih Kaya, Yasin Öztekin ve Hakan Balta’nın takımda kalması planlanıyor.             
       > Burhan Can TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...