Aslan Gökhan Zan'a eli mecbur

Aslan Gökhan Zan'a eli mecbur

SPOR Haberleri

Gökhan Zan'a yeni sözleşme teklif etmeyen Galatasaray, piyasasının yüksekliği sebebiyle, tecrübeli stoperle anlaşmak zorunda.

Galatasaray'da 31 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona eren Gökhan Zan konusunda belirsizlik sürüyor. Chedjou'nun transferi sonrası dördüncü stoper konumuna düşen tecrübeli oyuncu, kulüpten yeni sözleşme teklifi gelmemesinden rahatsız. Ancak sarı-kırmızılılar tabiri caizse Gökhan Zan'la yeni mukavele imzalamak zorunda. Çünkü bu sezon 18 kişilik maç kadrosuna sadece 6 yabancı oyuncunun ismi yazılabilecek olmasından dolayı, Fatih Terim savunmada Chedjou'nun yanında yerli bir stoper oynatmaya mecbur. Chedjou'nun yanında Semih Kaya'yı görevlendirmeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcının, genç stopere de alternatif bulması şart.
DÜRÜST TRANSFERDEN ÇEKİLİNCE…
Başka bir deyişle G.Saray'ın yeni sezonda Chedjou'nun yedeğinin Dany; Semih'in alternatifinin ise Gökhan Zan olması gerekiyor. Transfer borsasında yerli oyuncular için astronomik ücretler talep edilmesi yüzünden sıkıntı yaşayan yönetimin, bu yüzden düşük maliyetli Gökhan Zan'la masaya oturması zaruri görünüyor. İç transferle ilgilenen Ali Dürüst'ün seçim kararı sonrası işlerden elini çekmesi, tecrübeli oyuncunun imzasının gecikmesine neden oluyor. Sadece sözleşmesi sona eren Hakan Balta'yla yeni mukavele yapan yönetim, boşa çıkan Aydın Yılmaz, Engin Baytar, Aykut Erçetin, Tomas Ujfalusi ve Okan Derici ile ilgili de herhangi bir adım atmış değil.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...