Darbeci yarbayların ihaneti, Org. Akar’ı böyle dinlemişler

Düzenleyen:
Darbeci yarbayların ihaneti, Org. Akar’ı böyle dinlemişler

GÜNDEM Haberleri

FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, suç tarihinde Genelkurmay Başkanlığında Emniyet Subayı olarak görev yapan Yarbay Gökhan Eski, örgüt mensubu olduğunu itiraf etti ve Genelkurmay Başkanını nasıl dinlediklerini anlattı.

Eski, “Emir subayı Yarbay Levent Türkkan, radyo tabir ettiğimiz araç kumandası büyüklüğünde dinleme cihazlarıyla rutin olarak Genelkurmay Başkanının odasında sesini kaydediyordu. Ben dolan cihazı Recai kod adlı abiye götürüyordum. İlk zamanlar bu faaliyet hakkında bilgim yoktu. Türkkan, cihazları kapalı zarf içinde bana vererek gönderiyordu. Recai abi İstanbul’a tayin olunca Türkkan ile beni Murat abiye devretti. Bu dönemde de Türkkan, Genelkurmay Başkanının sesini kaydetme faaliyetine devam etti” dedi. Eski, 13 Temmuz 2016 günü mesaideyken ilk defa Tuğgeneral Mehmet Partigöç’ün odasına geldiğini, ona “Komutanım bir emriniz mi var?” diye sorduğunu ve o da “Bu hafta kritik bir hafta, güvenlik konusunda daha hassas ol” dediğini söyledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...