İstanbul'da büyük yangın!

Düzenleyen:
İstanbul'da büyük yangın!

YAŞAM Haberleri

Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiyenin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Esenyurt'ta banyo malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangın, itfaiye tarafından kontrol altına alındı. Edinilen bilgilere göre, Esenyurt Akçaburbaz Mahallesi 117 Sokak'ta bulunan bir fabrikada sabah 11.00 sıralarında yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 katlı fabrikada çıkan yangın, itfaiyeye zor anlar yaşattı. İstanbul Avrupa yakasından çok sayıda itfaiye grubu olay yerine sevk edildi. Fabrikanın alt katında boya ve tiner malzemelerinin bulunduğu, üst katta ise banyo malzemeleri üretildiği öğrenildi. Yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda büyük ölçüde kontrol altına alındı. İtfaiyenin çalışması sürüyor. 

İstanbul'da büyük yangın!

İstanbul'da büyük yangın!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...