F.Bahçeli tribünlerinde Aziz Yıldırım'a protesto iddiası

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
F.Bahçeli tribünlerinde Aziz Yıldırım'a protesto iddiası

SPOR Haberleri  / Sabah

Fenerbahçeli taraftarlar, hem alınan kötü sonuçları hem de yönetimi protesto etmek için Osmanlıspor maçında beyaz mendilli protesto yapacak.

Zor günler geçiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Osmanlıspor'u ağırlayacak. Özellikle bu yıl arka arkaya gelen şok skorların ardından Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ve yönetimine tepkiler ciddi şekilde arttarken, Osmanlıspor maçı öncesi önemli iddialar gündeme geldi.

BEYAZ MENDİLLİ PROTESTO

Fenerbahçe'de art arda gelen kötü sonuçlardan sonra gerek Ülker Stadı'nda gerekse deplasmanlarda yükselen 'Yönetim istifa' sloganları, bugün Osmanlıspor maçında farklı bir boyut kazanacağı ciddi şekilde konuşuluyor. Sosyal medyadan #FenerbahçedeDeğişim ve #Yönetimistifa hashtagleri açan sarı-lacivertli taraftarlar, tribünde de beyaz mendilli protesto yapmak için organize oluyor.

YILDIRIM GERİ ADIM ATMAMIŞTI

Fenerbahçe tribünlerinin Osmanlıspor maçında yönetime yoğun bir protestosu bekleniyor. Aziz Yıldırım'ın "Yargıtay kararı ne olursa olsun görevi bırakmayacağım. Olağanüstü kongreye de izin vermem" çıkışına rağmen sarı-lacivertli taraftarlar Kadıköy'de beyaz mendil sallamak için organize olmuş durumda. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte bu protestoların tribünlerden yükselmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...