Şans bizimleydi

Düzenleyen:
Şans bizimleydi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe çalıştırıcısı, “Osmanlı’nın da pozisyonları vardı. Mağlup olabilirdik, kazanan biz olduk” dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat maçı değerlendirirken uzun süredir olmadığı kadar rahatlamış göründü. “Kazanmak zorundaydık ve bu nedenle riskler de aldık” diyen Hollandalı teknik adam, “Kupadaki Kayserispor on birini değiştirmedim. Çünkü oyuncularımın o maçtaki performansından memnun kalmıştım. Ancak karşılaşma sonunda görebiliyoruz ki, 3 günde bir maç yapmak bazı oyuncularımız için fazla yük anlamına geliyor. Maçın son anlarında bunun sıkıntısını yaşadık” şeklinde konuştu.
Oyunumuz mutlu etmedi
“Aldığımız galibiyet beni mutlu etti ama oyunumuz etmedi. Bu da tamamen perşembe günü oynadığımız Kayserispor maçından kaynakladı. O maçta iyi iş çıkaran oyuncularımız, bugün (dün) özellikle çabuk oynama adına istediklerini yapamadılar. Bu da bizim için zordu” vurgusu yapan Advocaat, “Osmanlıspor’un da pozisyonları vardı. Mağlup da olabilirdik, ama kazanan biz olduk” açıklaması yaptı. 
Pozisyonu görmedim
“Mehmet Topal’ın golü için ne dersiniz?” sorusuna, “Dürüst söylemek lazım, henüz pozisyonu görmedim. Uzun vadede, sezon içinde bir maç şans sizinle olur, bir maç sizinle olmaz. Bu işler böyledir. Bu maçta şans bizimleydi” karşılığını veren Advocaat, basın toplantısında yalnızca 3 soru aldı ve sonrasında gelen soru isteklerini geri çevirdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...