Alex ve Lefter'in ağacı devrildi

/ Kaynak: CHA
Alex ve Lefter'in ağacı devrildi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Lefter Küçükadonyadis ile Alex de Souza'nın heykeli bulunan Yoğurtçu Parkı'da ağaç devrildi.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Lefter Küçükadonyadis ile Alex de Souza'nın heykeli bulunan Yoğurtçu Parkı'da ağaç devrildi. Vatandaşlar, ağacın, bir otomobilin çıkardığı aşırı sesten devrildiğini öne sürdü. nbsp;İlginç olay Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Alex de Souza ve Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu Yoğurtçu Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre parkın girişinde bulunan bir dut ağacı gürültü nedeniyle yola devrildi. Ağaç nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yolda araç kuyrukları oluştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri devrilen ağacı keserek kaldırdı. nbsp;Bu arada, olaya şahit olan bir vatandaş, aşırı gürültünün ağacı devirdiğini iddia etti. Vatandaş, "Ben burada bekliyordum. Rüzgar da esmiyordu. Yanımızdan yüksek ses çıkaran bir otomobil geçti. Çok büyük bir ses çıkarınca ağaç devrildi. Zaten ağacın kökü çok zayıflamış. Gürültü de çok olunca dayanamadı devrildi. Bir kadın da son anda kurtuldu." diye konuştu. Başka bir vatandaş da, yağış nedeniyle kökü çürüyen ağacın yüksek sesin etkisiyle devrilebileceğini söyledi. nbsp;
Dut ağacı belediye ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmalarından sonra kaldırıldı.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...