Sow'dan Advocaat'a: Neden yedek kalıyorum?

Sow'dan Advocaat'a: Neden yedek kalıyorum?

SPOR Haberleri

Son iki maçta yedek kalan Moussa Sow, hocasına “Neden?” dedi. Advocaat’ın yanıtı, “Tamamen taktiksel, Alanya’da senin hızına ihtiyacım var” oldu

Fenerbahçe'de hücum hattının en önemli ismi Moussa Sow, Kayserispor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası ve ligdeki Osmanlıspor maçlarında son 18 dakika kala oyuna girmesinin ardından Teknik Direktör Dirk Advocaat'la bir görüşme gerçekleştirdi. "Neden yedek kalıyorum, benden memnun değil misiniz?" diyen golcü futbolcuya, Advocaat'ın yanıtı "Tamamen taktiksel" oldu.

TERCİHLERİM RAKİBE GÖRE
Hem Kayseri hem de Osmanlı'nın topu ilerde daha fazla tutmalarını gerektiren rakipler olduğunu hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, "Bu nedenle Fernandao'yu tercih ettim. Çünkü önde top tutmada Van Persie'den de senden de daha iyi. Ama Alanya'ya karşı daha hızlı hücum elemanlarına ihtiyacım olacak. Seni bu karşılaşmada daha fazla kullanacağım" dedi.

8
Moussa Sow, bu sezon forma giydiği 16 lig maçında 8 gol, 1 asistle takımına katkı verdi. Senegalli yıldız, Avrupa Ligi'nde ise 7 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı.

İDMAN TOPÇUSU!
Ara transfer döneminde F.Bahçe'nin kadrosuna kattığı tek isim olan Karavaiev, sadece idmanlarda oynama şansı buluyor. Ukraynalı oyuncu, Süper Lig'de şimdiye kadar hiçbir maça ilk 11'de başlayamadı. İkinci devrenin ilk 3 maçında oyuna sonradan dahil olan Karavaiev, son 4 lig maçında ise kadroya dahi alınmadı. Bu tercihte her ne kadar böyle bir açıklama yapmadım dese de Karavaiev'in ülke basınına verdiği "Advocaat hiç taktik idman yaptırmıyor" sözlerinin etkili olduğu belirtiliyor.

ORTAYA SOUZA RÖTUŞU
Alanya mücadelesinde sakat Kjaer'in yanı sıra cezalı Hasan Ali ve Souza da forma giyemeyecek. Advocaat, Souza'nın yokluğunda Alper'i orta alana çekecek. Sol bekte İsmail, stoperde Neustadter görev yapacak. İleri üçlünün ise Lens, Sow, Volkan Şen olarak şekillenmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...