İçişleri Bakanı Soylu: Bu fırsatı Türkiye'nin yarınlarına yansıtalım

Düzenleyen:
İçişleri Bakanı Soylu: Bu fırsatı Türkiye'nin yarınlarına yansıtalım

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Soylu, "Türkiye eğer bu engeli aşarsa bir tek Recep Tayyip Erdoğan'la açar. Bu imkanı, fırsatı hep beraber Türkiye'nin geleceğine, yarınlarına yansıtalım." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beşikdüzü ilçe merkezindeki bir çay ocağında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Burada kurulan kürsüye çıkan Soylu, dışarıda toplanan kalabalığı görünce, parti otobüsünün üzerine çıkarak vatandaşlara hitap etti.

Soylu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim ailemizin temel direği kadındır. Biz böyle biliriz. Eğer bu böyle bilindiği andan itibaren medeniyetimizin en önemli unsuru olan aile yine biliniz ki sağlıklı toplumların temelini oluşturan aile bu ülkeyi oluşturan yarınlara sağlıklı bir şekilde getirir. Onun için kıymetli beyler, kadın olmazsa dünyanın direği yıkılır ben onu size söyleyeyim."

Soylu, AK Parti'nin hiçbir zaman siyaseti gerginleştirmediğini ifade ederek, partisinin aldığı oy oranlarını örnek gösterdi.

"Koltuğunu korumak istiyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son günlerde şaşkınlık içerisinde olduğunu belirten Soylu, "Aklı mı yetmedi, yoksa dili mi sürçtü?" dedi. Soylu, şunları kaydetti:

"Onların derdi şu; milletin yağına gitmeyecekler, kapısını çalmayacaklar, milletin değerlerine saygı duymayacaklar, ondan sonra şimdiki seçimde iktidar olabilmek için ne lazım yeni sistemde? Yüzde 50'nin üzerinde oy. Olmazsa ne olacak, ana muhalefet partisinin genel başkanı çekip gidecek değil mi? Koltuğunu korumak istiyor adam, koltuğunu korumak için yanına koltuk değneği almış. Kimi almış? Bizim çocuklarımızın, evlatlarımızın bugün mücadele ettiği PKK'yı."

"Türkiye'nin ayağını aksatmayın diyorum"

"Siyasette biz sadece koltuk, makam için bir şey söylemeyiz, milletimiz için söyleriz." diyen Soylu, şöyle devam etti:

"Siyaset tarihe oynar. Sadece bugün için bir şey yapmaz, tarihe adım atar. Eğer 100, 200 yıl sonra yaptıklarımız için 'bunlar yanlış yaptılar, büyük fırsatı kaçırdılar' derlerse biz bundan büyük bir üzüntü içinde oluruz. Bize büyük destek verdiniz ve biz de sizin yüzünüzü kara çıkartacak bir şey yapmadık. Ayaklarımızdaki fer bitene kadar gayret gösteriyoruz, çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, milletimizin, hemşehrilerimizin bize itimadını boş çıkartmamak için. Biz size yanlış, eksik bir şey önermeyiz. Biz ülkemizin geleceği için bir öneride bulunuyoruz. Bize destek olun, kuvvet verin. Karşı karşıya kalacağımız her zafiyet terör örgütlerine ve Türkiye'nin hasımlarına değirmenden su taşıyan bir anlayışın kendisidir. Türkiye'nin ayağı bir aksasın diye bekliyorlar. Türkiye'nin ayağını aksatmayın diyorum."

Soylu, "Türkiye eğer bu engeli aşarsa bir tek Recep Tayyip Erdoğan'la açar, başkasıyla aşamaz, bunu çok net söylüyorum. Korkuturlar sonra, ürkütürler. Liderler öyle 10, 20 yılda bir gelmiyor. Yarım asırda bir, yüzyılda bir liderler böyle geliyor. Bu imkanı, fırsatı hep beraber Türkiye'nin geleceğine, yarınlarına yansıtalım. Bizden sonra gelecek nesiller bizim için 'bu fırsatı kaçırmadılar' desinler." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...