'Gezi Parkı eylemleri sona ersin' konvoyu

'Gezi Parkı eylemleri sona ersin' konvoyu

GÜNDEM Haberleri

Ticari araç sürücüleri, Gezi Parkı eylemlerinin sona erdirilmesi için "Eylem İstemiyoruz, Ekmek İstiyoruz" sloganı ile konvoy halinde Ankara turu attı.

Ticari araç sürücüleri, Gezi Parkı eylemlerinin sona erdirilmesi için "Eylem İstemiyoruz, Ekmek İstiyoruz" sloganı ile konvoy halinde Ankara turu attı. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince organize edilen ve Dışkapı semtinden başlayan etkinliğe, 4 bin taksi, 600 minibüs, 250 servis aracı, 100 midibus ve 70 özel halk otobüsü sürücüsü katıldı. Ulus, Sıhhiye, Kızılay ve Kavaklıdere güzergahını izleyerek Cumhurbaşkanlığı Köşkü önünden geçen konvoy, daha sonra Abdi İpekçi Parkı'na geldi. Vatandaşların alkış ve tezahüratlarla destek verdiği konvoydaki araçlarda, Türk bayrağının yanı sıra "Ayrıştırma, birleştir. Tüm Türkiye kardeştir", "Esnafa saygı, Türkiye için sağduyu" gibi çeşitli pankartlar yer aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...