Serdal Adalı, 'Bizim alacaklarımıza Orman'ın vizyonu yetmez'

/ Kaynak: CHA
Serdal Adalı, 'Bizim alacaklarımıza Orman'ın vizyonu yetmez'

SPOR Haberleri  / CHA

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, 'Bizim alacağımız teknik direktör ve futbolculara Fikret Orman ve ekibinin vizyonu yetmez.' dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Serdal Adalı, "Bizim alacağımız teknik direktör ve futbolcularaFikret Orman ve ekibinin vizyonu yetmez." dedi. nbsp;Beşiktaş Kulübü Başkan Adaylarından Serdal Adalı, başkanlık seçimine iki gün kala Beşiktaş Kongre Üyeleri ile gala yemeğinde buluştu. Adalı, Swiss Otel'de düzenlediği galada kongre üyelerine ve misafirlerine bir konuşma yaparak üyelerden oy istedi. 16 Haziran'ın Beşiktaş için bir dönüm noktası olacağını ifade eden Adalı, UEFA'nın vereceği kararında kendileri açısından olumsuz yönde olmayacağını kaydetti. nbsp;Fikret Orman'ın kendisi hakkındaki konuşmalarına da değinen Serdar Adalı, "Sayın Orman bir zahmet yapılan transferlerin tarihlerine baksın. Cezaevinden transfer yapmadım ama Beşiktaş'ın borçlarına ödemeler yaptım." ifadelerini kullandı. nbsp;Pazar günkü seçimin Beşiktaş'ın geleceğini etkileyeceğini de sözlerine ekleyen Serdar Adalı, "Taraftarımızın dediği gibi sen ben yok Beşiktaş var. Biz sadece başkan değil Beşiktaşın geleceğini seçeceğiz. Beşiktaş için yumruğumuzu masaya vurmanın tam zamanı. Biz durmadan çalışmaya devam ettik ve edeceğiz. Siyah günleri beyaza döndüreceğiz. Şampiyonluğa imzamızı atmak için sizlerin oylarını bekliyoruz. Sizlerin desteğiyle başa geldiğimizde anlaştığımız isimleri açıklayacağız. Bizim alacağımız teknik direktör ve futbolculara Fikret Orman ve ekibinin vizyonu yetmez. Kötü gidişe dur demek için ve Beşiktaş'a hüzün değil sevinç yakıştığı için adaylığımızı koyduk." şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...