Alman basını Kadlec'in bonservisini açıkladı

Alman basını Kadlec'in bonservisini açıkladı

SPOR Haberleri

Alman basını Fenerbahçe'nin yeni transferi Michal Kadlec'in sarı-lacivertli takıma transfer bedelini açıkladı.

Fenerbahçe sol bek arayışlarını Bayer Leverkusen'den Michal Kadlec ile sonlandırdı. Çek savunma oyuncusuyla ilgili görüşmelerin başladığını borsaya bildiren Fenerbahçe, 28 yaşındaki ismi İstanbul'a getirdi. nbsp;Sarı-lacivertlilerin, Kadlec'i transfer etmesi Alman basınında da geniş yer buldu. Bild Gazetesi, Fenerbahçe'nin Kadlec için Bayer Leverkusen'e 5 milyon euro ödeyeceğini açıkladı. Ayrıca haberde Fenerbahçe'nin üç ya da dört yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. nbsp;
Bayer Leverkusen'in Sportif Direktörü Rudi Völler, Kadlec'in Fenerbahçe'ye transferinin ardından yaptığı açıklamada, "Michal, Bayer Leverkusen'e dört sezon boyunca önemli katkı yaptı. Atletic ve mücadeleci yapısıyla Leverkusen'e katkı sağladı" dedi. nbsp;Öte yandan Kadlec, Viyana'dan İstanbul'a gelmeden kısa bir süre önce transferi hakkında, "Böyle bir teklifi reddedemezdim. Yakında 29 yaşında olacağım" diye konuştu. (SPORX)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...