Kadıköylüler Boğaziçi Köprüsü'ne yürüyor SON DAKİKA

Kadıköylüler Boğaziçi Köprüsü'ne yürüyor SON DAKİKA

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy ve çevresinde sosyal Medya üzerinden yapılan duyurularla toplanan göstericiler E5 üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne yürümek istiyor.

Kadıköy ve çevresinde sosyal Medya üzerinden yapılan duyurularla toplanan göstericiler E5 üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne yürümek istiyor. nbsp;Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'na polis müdahalesinin ardından Kadıköy'de izinsiz gösteriler var. Sosyal Medya üzerinden yapılan duyurularla toplanan göstericiler E5 üzerinden Boğaziçi Köprüsü'ne yürümek istiyor. Polisin yürüyüşe izin vermediği gösterilerde zaman zaman polis göstericilere gaz bombası ile müdahale ediyor. Bu arada Polisin müdahalesi ile Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'ndaki göstericiler Halasgargarzi ile Gümüşsuyu Caddesi, Harbiye ve Divan Otel'i istikametlerinde ara sokaklara dağıldı. Sokak aralarında toplanarak zaman zaman polise taşlarla saldıran gruplar yine müdahale ile birlikte etkisiz hale getirildi. Öte yandan; polis müdahalesi sırasında bazı göstericilerin yaralandığı gözlendi. Yaralılar Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...