İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Fenerbahçe güzide bir kulübümüz'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Fenerbahçe güzide bir kulübümüz'

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, 'Fenerbahçe ile hem kurumsal hem de şahsi hiçbir problemimiz yok' dedi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Genel Kurul delegesi olarak gösterilen Salim Karabacak'ın Fenerbahçe Genel Kurul Üyesi çıkmasıyla ilgili olarak kulüp sitesinden açıklama yaptı. "Emek hırsızlarıyla mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de, yarın da devam edecektir" diyen Hacıosmanoğlu, "Yıllardan beri verdiğimiz bu mücadelede F.Bahçe gibi güzide bir kulübümüzle hem kurumsal hem de şahsi olarak hiçbir problemimiz bulunmamaktadır. Bizim mücadelemiz Türk futbolunu kirletmeye çalışan emek hırsızlarına karşıdır" dedi.
MÜCADELEMİZİ SAPTIRMAYIN!
Selim Karabacak üzerinden Trabzonspor ve şahsının yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen Başkan Hacıosmanoğlu, "Bugüne kadar F.Bahçe'yle hiçbir ilişkisi olmayan, o takımın maçına dahi gitmeyen Salim Karabacak, onu F.Bahçeli olarak lanse edenlerden daha çok Trabzonlu ve Trabzonsporludur. Bu konuyu bizim emek hırsızlarıyla verdiğimiz mücadelede farklılaştığımız gibi kamuoyuna aktarmanın ahlakla bağdaşır bir yanı yoktur" dedi. Bu arada Karabacak'ın yarın noter kanalıyla F.Bahçe üyeliğinden istifa edeceği belirtildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...