Mısır, Esad ile tüm ilişkilerini kesti

Mısır, Esad ile tüm ilişkilerini kesti

DÜNYA Haberleri

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Esad rejimiyle tüm ilişkilerin tamamen kesildiğini ilan etti ve Lübnan merkezli Hizbullah örgütünü Suriye'nin iç işlerine karışmamaya çağırdı.

Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Esad rejimiyle tüm ilişkilerin tamamen kesildiğini ilan etti ve Lübnan merkezli Hizbullah örgütünü Suriye'nin iç işlerine karışmamaya çağırdı. Mısır lideri, ayrıca, uluslararası toplumu Suriye'de uçuşa yasak bölge oluşturulması çağrısında bulundu. Hizbullah lideri Şeyh Nasrallah, Beşar Esad hükümetini desteklemeye devam edeceklerini açıklamıştı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'da düzenlediği basın toplantısında, Batı'nın ciddi bir şekilde Suriye'de uçuşa yasak bölge oluşturulmasını ve bununla ilgili Ürdün'de Patriot hava savunma sistemleri ile NATO uçaklarının konuşlandırılmasını görüştüğünü söylemişti.(STAR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...