İstanbul'a uçaklarla polis takviyesi

/ Kaynak: İHA
İstanbul'a uçaklarla polis takviyesi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar ve Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak olan miting için birçok ilden takviye çevik kuvvet polisi uçaklarla İstanbul'a geldi.

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar ve Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak olan miting için birçok ilden takviye çevik kuvvet polisi uçaklarla İstanbul'a geldi. nbsp;Taksim'de yaşanan olaylar ve AK Parti'nin bugün Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenleyeceği miting üzerine çeşitli illerden İstanbul'a polis takviye edildi. Polis uçaklarıyla Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Elazığ ve Ankara gibi illerden gelen polisler Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Daha sonra Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü önüne gelen polisler, burada silahlarını ve kumanyalarını alarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslere bindi. Polisler daha sonra görev yapacağı yerlere doğru hareket etti. nbsp;Öte yandan Atatürk Havalimanı'nda çalışan yaklaşık 350 polisin de Taksim Meydanı ve civarında görevlendirildiği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...