Kadlec, 'UEFA'dan ceza gelse de kalacağız'

Kadlec, 'UEFA'dan ceza gelse de kalacağız'

SPOR Haberleri

Michal Kadlec'in babası Miroslav Kadlec, UEFA'dan bir ceza gelmesi durumunda bile Michal Kadlec'in Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Michal Kadlec'in babası Miroslav Kadlec, UEFA'dan bir ceza gelmesi durumunda bile Michal Kadlec'in Fenerbahçe'de kalacağını açıkladı. nbsp;Çek futbolunun unutulmaz isimlerinden, Kaiserslatern'de sekiz yıl forma giyen Alman ekibiyle 1991 ve 1998 yıllarında şampiyonluk yaşayan baba Miroslav Kadlec, Çek Cumhuriyeti formasıyla EURO 96'da finalinde Almanya'ya kaybetmişti. nbsp;Oğlunun Fenerbahçe'ye transfer için kendine danıştığını söyleyen Miroslav Kadlec "Her transferden önce bana sorar. Ben Fenerbahçe seçeneğini destekledim"dedi. Sarı-Lacivertli takımın UEFA'dan ceza alma ihtimali için ise "Karar ne olursa olsun kabul edeceğiz. UEFA yaptırımıyla ilgilenmiyoruz. Oğlum duruma göre gelmedi. Avrupa'dan men edilse de takımında kalacak"diye konuştu. (Bugün Gazetesi)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...