Ünal Aysal, 'Kupayı veren değil alan önemlidir'

Ünal Aysal, 'Kupayı veren değil alan önemlidir'

SPOR Haberleri

Futboldan sonra basketbolda da kazanılan kupanın federasyon başkanı tarafından verilmemesini, sarı-kırmızı camianın 1 numarası sitem dolu sözlerle eleştirdi.

Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç dışında transferde sessizliğini koruyan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, bunun sebebini "seçim" olarak açıkladı. Olağanüstü kongre kararı aldıktan sonra seçime tek aday olarak giren Aysal, dün Kalamış'ta üyelerle buluşmasında transferlerle ilgili soru karşısında şu ifadeleri kullandı: "Yanlış zamanda sorulmuş bir soru. Ayın 22'sinden sonra seçilecek olan G.Saray Başkanı'na sorarsanız o size doğru cevabı verebilir. Seçim olmadan transfer olmaz." Basketbolda 23 yıl sonra gelen şampiyonluğu değerlendiren Aysal, "G.Saray şampiyonluklara alışmış bir kulüp. Ne ilki ne de sonuncusu. İnşallah daha iyiler, daha büyük kupalar camiamıza gelecek. Ne kadar beraber olursak, ne kadar arzuyu, enerjiyi birleştirme gayretinde bulunursak o kadar iyi neticeler alabiliyoruz" dedi.
BİZ BUNLARA ALIŞTIK!
Cumartesi günü seçim olduğunu hatırlatan Aysal, "Bu mutlu beraberliğin önümüzdeki hafta cumartesi günü yanımızda olacağına inanıyorum. Bizim taraftarımız, seçmenimiz, genel kurul üyelerimiz çok iyi biliyorlar ki, bize getirdikleri destek onlara yüzlerce başarı olarak geri dönecektir. Bu güven içinde ben seçime hazırlanıyorum" diye konuştu. Aysal, futbolda olduğu gibi basketbolda da kupayı Federasyon Başkanı'nın elinden almadıklarının hatırlatılması üzerine ise, "Biz bunlara alıştık. Ben önemsemiyorum bunu. Kupayı kim verirse versin alan önemlidir, veren değil" ifadelerini kullanarak sözlerini şöyle tamamladı: "Bizi hem futbolda hem de basketbolda özellikle futbolda Şampiyonlar Ligi keser. Hedefimiz o."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...