ABD'nin bir numaralı dondurma markası Cold Stone Türkiye'de

- Güncelleme:
ABD'nin bir numaralı dondurma markası Cold Stone Türkiye'de

Ekonomi Haberleri

Türkiye dondurma pazarında önemli bir yer edinen Natura Gıda, ABD'nin ünlü dondurma markası Cold Stone CreameryTM'i Türkiye'ye getirdi.

Golf markası adı altında yaptığı yatırımlarla Türkiye dondurma pazarında önemli bir yer edinen Natura Gıda, ABD'nin ünlü dondurma markası Cold Stone CreameryTM'i Türkiye'ye getirdi. Amerikan Kahala Group ile master franchising anlaşması yapan Natura Gıda, ilk şubesini Ortaköy'de açtı. 2014 yılı sonuna kadar 36 mağaza açmayı planlayan Natura Gıda'nın hedefi ise 1.1 milyar dolar ciro. Amerika'nın bir numaralı premium dondurma konseptini Türk pazarına getirmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Natura Gıda Genel Müdürü Ender Buruk, ilk şubelerinin ardından 22 Haziran'da açılacak Beylikdüzü mağazasını 29 Haziran'da açılacak Pendik ve Akasya Alışveriş Merkezi mağazalarının takip edeceğini belirtti. Cold Stone CreameryTM dondurmaları adını, dondurmanın -9 derece granit bir mermerde farklı lezzet parçacıkları ile harmanlanarak tüketiciye sunulmasından alıyor. Cold Stone CreameryTM dondurmalarının en önemli özelliği ise taze üretiliyor olması.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...