Ünal Aysal, 'Avrupa'da zirve hayal değil'

/ Kaynak: İHA
Ünal Aysal, 'Avrupa'da zirve hayal değil'

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 'Real Madrid, Barcelona gibi takımları yakalama şansımız yüksek' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bugün öğle saatlerinde kulüp üyeleri ve eski sporcularla bir araya geldi. nbsp;Point Otel'de gerçekleştirilen toplantıda Başkan Ünal Aysal, 22 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek genel kurulu öncesi, üyeler ve sporcularla görüş alışverişinde bulundu. Ünal Aysal, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Bizlere verilen güvene layık olmaya çalışıyoruz" dedi. Bütün çalışma arkadaşlarından istediği desteği bulduğunu dile getiren sarı-kırmızılı kulübün başkanı Aysal, "Geride kalan 2 dönemde de belirli yerlere geldik. Bazı konularda geciktik ama önümüzdeki dönemde bu gecikmeyi telafi edeceğiz. Galatasaray, Türkiye'de ki konumunu daha da güçlendirmek zorunda. Esas Avrupa'da alınacak başarılara adapte olmalıyız. Dışarıdaki rakiplerimiz her geçen gün kendini yeniliyor. Pozitif ve modern halimizle, geleneklerimize sıkı sıkıya bağlı bir şekilde başarıyı yakalayacak bir ortamı sağlamamız gerekiyor" diye konuştu.
"REAL MADRID'LE BAŞA BAŞ OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ"
Başkan Ünal Aysal, kurumsallaşma konusunda da önemli adımlar atacaklarını ve birinci önceliklerinin kurumsallaşma olacağını vurgulayarak, "Avrupa'daki rakiplerimiz artık 600-700 milyon dolarlık bütçelere eriştiler. Biz 190 milyon dolarlık bütçeyle, 600 milyon dolar bütçesi olan Real Madrid'le başa baş oynamaya çalışıyoruz. Bu ancak tesadüfen başarılar getirir. Sürekli başarılar getirmez. Sürekli başarılar; aynı silahlarla mücadele edildiğinde yakalanabilir. Bizim de bu imkanlara ulaşmamız için, Real Madrid'i Barcelona'yı yakalamamız kesinlikle hayal değil. Real Madrid, Barcelona gibi takımları yakalama şansımız yüksek. O ülkelerdeki gelişim, ülkemizdeki gelişimle aynı paralelde değil. Biz kurumsal yapılanmamızı bugünün şartlarına göre yaptığımızda, onlardan daha ileri ve güçlü imkanlara kavuşacağız" şeklinde konuştu.
"TOPLAM BORCUMUZ 220 MİLYON DOLAR"
Son 2 senede Galatasaray'ın borçlarının üçte biri oranında bir iyileşme gösterdiğini ve şuan ki toplam borcun 220 milyon dolar olduğunu dile getiren Ünal Aysal, "Biz diğer kulüpler gibi teker teker müesseseleri bölerek borç ve alacakları ayırmıyoruz. Konsolide olarak net durumu aktarıyoruz. Bu da şeffaf yapımızın göstergesi" açıklamasını yaptı.
Ayrıca Başkan Ünal Aysal'ın bugün üyeler ve eski sporcularla gerçekleştirdiği bu toplantıda, Aysal'ın yeni yönetim listesinde yer alan isimlerden Ahmet Yüce, Mehmet Cibara, Sedat Doğan, Ebru Köksal ve Mehmet Karlı'da katıldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...