Hakem Bülent Yıldırım, Kjaer'in ceza sahasındaki elle oynamasını görmedi

Düzenleyen:
Hakem Bülent Yıldırım, Kjaer'in ceza sahasındaki elle oynamasını görmedi

SPOR Haberleri

Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçında hakem Bülent Yıldırım, Simon Kjaer'in ceza sahasındaki elle müdahalesini penaltı olarak değerlendirmedi.

Spor Toto Süper Lig 26. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe zorlu Karabükspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Milli maç arasından oynadığı son karşılaşmada Konyaspor'a 3-2 mağlup olan sarı lacivertliler, Karabükspor'u deplasmanda 84. dakikada Van Persie'nin attığı golle 1-0'la geçti.

KJAER'İN ELİNE ÇARPTI

Maçın 84. dakikasında Van Persie'nin attığı golün öncesinde 82. dakikada yaşanan bir pozisyon müsabakaya damga vurdu. Karabükspor'un kullandığu duran topta ceza sahası içinde hava topu mücadelesinde Kjaer'in eline çarpan top dışarı gidince hakem Bülent Yıldırım aut kararı verdi. Karabükspor Teknik Direktörü Barisic ise yedek kulübesinden fırlayarak penaltı itirazında bulundu. Fenerbahçe'de bu hava topu mücadelesinde Kjaer ise yerde kalınca faul bekledi fakat müsabakanın hakemi Bülent Yıldırım aut kararı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...