Polisten Ankara'ya ikinci müdahale

/ Kaynak: İHA
Polisten Ankara'ya ikinci müdahale

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara'da "Gezi Parkı" protestosu için toplanan ve yola barikatlar kuran grup, polisin ikinci bir müdahalesiyle dağıtıldı.

nbsp;Ankara'da "Gezi Parkı" protestosu için toplanan ve yola barikatlar kuran grup, polisin ikinci bir müdahalesiyle dağıtıldı. Müdahale sırasında bir çevik kuvvet polisi, göstericiler tarafından atılan taşın koluna isabet etmesi sonucu yaralandı. "Gezi Parkı" olaylarını protesto etmek için toplanan grup, Kennedy Caddesi üzerinde barikat kurmuş, polis ekipleri de tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etmişti. Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan grup, polisin geri çekilmesiyle tekrar toplandı. Polis ekipleri, yaptığı anonslarla barikat kuran, taş ve şişe fırlatan gruba dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu. Polis, uyarılara rağmen dağılmayan gruba ikinci kez biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.Öte yandan, müdahale sırasında bir çevik kuvvet polisi, göstericiler tarafından atılan taşın koluna isabet etmesi sonucu yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi yapılan polis, hastaneye kaldırıldı. Bu arada, müdahale sırasında caddeden geçen bazı sürücüler olayların arasında kaldı. Sürücülerin olay yerinden uzaklaşmak için kaldırımlara çıkarak ilerledikleri görüldü. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...