Son bomba Holmen

Son bomba Holmen

SPOR Haberleri

Alper Potuk, Bruno Alves ve Michal Kadlec'in ardından Samuel Holmen de F.Bahçe'de...

Fenerbahçetransferde hız kesmiyor, bombaları patlatmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Alper Potuk, Alves ve Kadlec transferlerinin ardından İstanbul B. Belediyespor'un yıldızı Holmen'i de renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup, yarın (bugün) yapılacak sağlık kontrollerinin ardından oyuncu ile sözleşme imzalanacaktır" ifadeleri kullanıldı. Son 3 sezonda 102 maça çıkan İsveçli oyuncu, geçen sezon çıktığı 33 maçta 11 defa fileleri havalandırarak takımının en golcüsü olmuştu.
SIRADA CARDOZO VAR!
Holmen transferleriyle kadrosunu iyice güçlendiren F.Bahçe, en büyük bombayı patlatmak için de harekete geçti. Sarı-lacivertliler, günlerdir peşinden koştuğu Benfica'nın süper golcüsü Oscar Cardozo'nun transferine nokta koymak için son bir sefere çıkacak. Menajer Ahmet Bulut ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın, Benfica'yla masaya oturmak üzere Portekiz'e gideceği öğrenildi. Portekiz ekibinin 15 milyon euroluk isteğini 12 milyon euroya çeken sarı-lacivertliler anlaşma aşamasına gelmiş ancak Benfica, Napoli'den gelen teklif üzerine çark etmişti.
HOLMEN KİMDİR?

Yaş: nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; 29
Mevki: nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Ofansif orta saha
Boy: nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; 1.78
Ülkesi: nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; İsveç

KARİYERİ
SEZONTAKIMMAÇGOL
2002-07Elfsborg112 18
2007-10Brondby8313
2010-13İBB10724

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...