12 Dev Adam sahne alıyor

12 Dev Adam sahne alıyor

SPOR Haberleri

A Milli Basketbol Takımımız, Akdeniz Oyunları'ndaki ilk maçında bugün Cezayir'le karşı karşıya gelecek.

Resmi açılışı 20 Haziran'da yapılacak olan Akdeniz Oyunları, bugün basketbol branşında oynanacak maçlarla start alıyor. Milli Takımımız'ın da yer aldığı oyunların ilk gününde basketbolda 3 karşılaşma oynanacak. Sırbistan ile İtalya saat 15:00'te. Makedonya ile Mısır saat 17.15'te karşı karşıya gelecek. Günün son maçında ise 12 Dev Adam, saat 19:30'da Cezayir'le mücadele edecek. 3 karşılaşma da Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanacak.
ÖDÜL YÖNETMELİĞİ DEĞİŞTİ
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Akdeniz Oyunları'nda sporcuların başarılarını üst düzeyde tutmak için ödül yönetmeliğinde değişiklik yaptıklarını söyledi. Baykan, "Akdeniz Oyunları'nın ödüllerini Avrupa Şampiyonası ödüllerine çıkardık. Normal Akdeniz Oyunları'nda altın madalya alan bir sporcu 100 cumhuriyet altını ile ödüllendirilirken, bu Akdeniz Oyunları'na özel olarak 500 cumhuriyet altını ile ödüllendirilecek" dedi.
gt; YAYIN: 19.30 TRT SPOR




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...