Muslera ev bakmaya başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Muslera ev bakmaya başladı

SPOR Haberleri  / Sabah

Sarı-kırmızılı yönetimin 2018’de bitecek sözleşmesini 4 yıl daha uzatmayı planladığı Fernando Muslera, İstanbul’a kalıcı olarak yerleşmek için ev aramaya başladı.

Mali kriz nedeniyle yıldızlarını satmayı gündemine alan Galatasaray'da şimdilik sadece Vissel Kobe ile resmen anlaşan Podolski'nin gitmesi kesinleşti. Tudor'un gözüne giremeyen Sneijder için ise yönetim tekliflere açık. Sözleşmesi hala uzatılmayan Bruma da 20 milyon Euro'luk teklif gelirse satılacak. Yönetim ve teknik heyete göre tek dokunulmaz isim ise Fernando Muslera.

GALATASARAY'DA KEYFİ YERİNDE
Galatasaray'ın kalesini 6 sezondur koruyan Muslera'nın 2018'de bitecek sözleşmesinin aynı koşullarda 3-4 yıl uzatılması gündemde. Eski teknik direktör Riekerink döneminde görev yapan kaleci antrenörü Frans Hoek'le anlaşamayan Uruguaylı file bekçisi, Tudor'un kaleci antrenörü Sandro Tomic'ten ise memnun. Muslera, sözleşmesini uzatmaya sıcak bakarken, eşi Patricia da İstanbul'a temelli yerleşmenin planlarını yapıyor

ÇAMLICA'DA EV BAKIYORLAR
Uruguaylı çiftin geçtiğimiz günlerde Çamlıca'da kendilerine yatırım amaçlı ev baktığı ortaya çıktı. Emaar Square'de görüntülenen Muslera'nın, eşi Patricia'nın "Ev bakalım" isteğine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. İstanbul'da çok mutlu olan Muslera ailesi burada ev satın almak ve çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...