Suriyeli eski bakan: Çok yakında koşullar değişecek

Düzenleyen:
Suriyeli eski bakan: Çok yakında koşullar değişecek

DÜNYA Haberleri

Suriye'nin eski Enformasyon Bakanı Dahlallah, ABD tarafından Suriye'nin Şayrat hava üssüne yönelik düzenlenen operasyonunu yorumladı: Çok yakında koşullar değişecek

ABD’nin ilk kez Suriye rejimine karşı operasyon düzenlediğini belirten Suriye eski Enformasyon Bakanı Mehdi Dahlallah, “ABD, Deyr ez-Zor’daki saldırıyı hata olarak kabul etmişti ama bu sefer bu söz konusu değil” dedi.

"BU SALDIRI, ABD'NİN BEKLEMEDİĞİ BİR SONUÇ VERECEK"

Sputnik'te yer alan habere göre; Dahlallah, “Bu eylem, ABD’nin beklemediği sonuç verecek, Suriye ve Rusya daha da yakınlaşacak. dedi.

"RUSYA ABD İLE DOĞRUDAN ÇATIŞMAYA GİRMEYECEK"

Rusya’nın çok dengeli ve akıllıca politika yürüttüğünü öne süren Dahlallah, “Rusya, ABD ile doğrudan çatışmaya girmeyecek. Sanırım, Rusya uluslararası sahnedeki diyalogda daha sert tutum sergileyecek ve terörle mücadele çalışmalarını güçlendirecek” ifadelerini kullandı.

"ÇOK YAKINDA KOŞULLAR RUSYA VE SURİYE'NİN LEHİNE DÖNECEK"

Eski bakan, ABD’nin saldırgan politikaya devam etmeyeceğini belirterek, “Çünkü çok yakında koşullar Rusya ve Suriye’nin lehine dönecek” dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...