'Duran adam'dan sonra 'Duran Avukat' eylemi

/ Kaynak: AA
'Duran adam'dan sonra 'Duran Avukat' eylemi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim Gezi Parkı için yapılan "Duran Adam" eylemelerinden sonra, İstanbul Adliyesi'nde eylem yapan "Duran Avukatlar", ilginç görüntüler oluşturdu.

Taksim Gezi Parkı için yapılan "Duran Adam" eylemelerine avukatlardan da destek geldi. İstanbul Adliyesi'nde eylem yapan "Duran Avukatlar", ilginç görüntüler oluşturdu.Taksim'de dün akşam başlayan "Duran Adam" eylemlerine avukatlardan da destek geldi. Aralarında İstanbul Baro Başkanlığına geçtiğimiz dönem aday olan Filiz Kerestecioğlu'nun da bulunduğu 6 avukat İstanbul Adliyesi'nde eylem yaptı. Adliyenin C Bloğu'nda bulunan Themis heykeli önünde hareketsizce duran avukatlar, ilginç görüntüler oluşturdu. 6 avukat ile başlayan eyleme kısa sürede diğer avukatlar ve bazı sivil vatandaşlar da destek verdi. Yaklaşık yarım saat süren eylem ardından herhangi bir açıklama yapmayan avukatlar, protestolarını sonlandırdı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...