Twitter'a özel yasa

Twitter'a özel yasa

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Muammer Güler, 'Sosyal paylaşım siteleri ile ilgili de bizim şu anda Emniyet Müdürlüklerimizin, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar var' dedi.

İçişleri Bakanı Muammer Güler, "Sosyal paylaşım siteleri ile ilgili de nbsp;bizim şu anda Emniyet Müdürlüklerimizin, Emniyet Genel Müdürlüğümüzün yürüttüğü nbsp;çalışmalar var. Burada halkı tahrik eden, bir manipülasyonla yalan haberlerle nbsp;halkı kışkırtmaya, hatta toplumsal olaylara, mal ve can emniyetini sıkıntıya nbsp;sokacak, bozacak eylemlere yönlendiren elbette gerek Twitter olsun gerek Facebook nbsp;olsun ve gerek sosyal medyanın diğer enstrümanlarını kullanarak bunları nbsp;yönlendirenlerle ilgili çalışmamız var. Daha önce İzmir'de böyle bir çalışma nbsp;oldu. Şimdi diğer yerlerde de böyle bir çalışma olacak. Tabi bu konularda ayrı nbsp;bir yasal düzenlemenin de yapılmasının gerektiğini biz düşünüyoruz. Bu konuda nbsp;Adalet Bakanlığımızın ve ilgili bakanlıkların çalışmaları olacak" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...