Holmen imzaladı, formayı giydi

/ Kaynak: AA
Holmen imzaladı, formayı giydi

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe, İsveçli futbolcu Samuel Holmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İsveçli futbolcu, her sezon için 1.3 milyon avro garanti, 15 bin avro maç başı ücret alacak.

Fenerbahçe, İsveçli futbolcu Samuel Holmen ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, sağlık kontrolünden geçirilen Holmen ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı duyuruldu. Transferle ilgili Fenerbahçe Futbol A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen özel durum açıklamasında, "Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile 3 sezonluk (2015-2016 sezon sonuna kadar) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde oyuncuya sezonda ödenecek garanti ücret 1.300.000 avro, maç başı ücreti 15.000 avrodur" denildi. Holmen, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başladığı Spor Toto Süper Lig kariyerine, 2013-2014 sezonundan itibaren sarı-lacivertli formayla devam edecek.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...