Divan kapandı

Düzenleyen:
Divan kapandı

SPOR Haberleri

Nisan ayı olağan divan toplantısı kapalı kapılar ardında yapıldı. Başkan Dursun Özbek “En çok ihtiyacımız olduğu dönemde kulüpten destek çekildi” dedi

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaraylıların gözü dün gerçekleşen divan toplantısındaydı.  25 Mart’taki Mali Kongre sonrası gerçekleşecek ilk divan toplantısıydı. Genel kurulun değerlendirilmesi yapılacaktı. Sportif A.Ş’nin son 9 aylık konsolide verileri masaya yatırılacaktı. Futbol takımının Başakşehir’den aldığı ağır mağlubiyetle de tüm camia sarsılmıştı. Başkan Dursun Özbek’in söyleyecekleri, eleştiriler, eleştirilere vereceği cevaplar merakla bekleniyordu. Ama divan  büyük bir şokla başladı. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, toplantının kapalı oturum olarak düzenlenmesini talep eden bir önerge bulunduğunu duyurdu ve oylama yapıldı. İrfan Aktar tek tek saymaya bile gerek görmeden toplantının medya mensuplarına kapalı olarak gerçekleştireceğini duyurdu. 
Her şartta yanında olmalıyız
Divanda Galatasaray tüzüğünün 101. maddesinin (Divan Kurulu toplantılarında son söz istemde bulunmaları halinde Divan Kurulu üyelerinindir. Kulüp üyeleri dilerlerse izlemek üzere Divan Kurulu toplantılarına girebilir, ancak konuşamaz ve oylamalara katılamazlar)  görmezden gelinmesi eleştiri aldı. Başkan Dursun Özbek ise kapalı kapılar ardındaki divanda özetle şu ifadeleri kullandı: “Takım UEFA’dan ceza aldı; cezasına mukabil UEFA yarışlarına gidemedi. Ne loca ne VIP ne kombine alındı. Galatasaray zor günlerinde yalnız mı kalmalı? Galatasaray bu cezayı almış; belki en çok ihtiyacı olduğu günde Galatasaray’a verilen destek çekildi. Yönetim olarak en azından bu sene böyle bir şey yaşamamamız lazım. Her şartta Galatasaray’ın yanında olmamız gerek.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...