Demirel sert dille uyardı

Düzenleyen:
Demirel sert dille uyardı

SPOR Haberleri

İdman öncesi bir toplantı yapan kaptan Volkan “Düşe kalka ilerliyoruz ama böyle devam etmez. Kupayı kaldırmak ve ikinciliğe ulaşmak için çok daha fazlasını yapmamız gerek” dedi

M.EMİN ULUÇ

Galatasaray’ın Başakşehir’den fark yemesiyle puan sıralamasında üçüncülüğe yerleşen Fenerbahçe’de moraller yükselirken, kaptan Volkan Demirel’den uyarı geldi. İdman öncesi bir toplantı düzenleyen tecrübeli oyuncu, “Kimse kendisini kandırmasın. Haftalardır kötü futbol oynuyoruz. Evet kazanıyoruz ama gerçek performansımızın yakınından bile geçmiyoruz. Herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerek” ifadesini kullandı. Avrupa biletini garantiye almak için Türkiye Kupası’nı kaldırmak zorunda olduklarını vurgulayan Volkan, “Sezonu eli boş kapatmamız kabul edilemez. Bunu aklınızdan çıkarmayın” uyarısında bulundu.

Elinizi taşın altına koyun
Yönetimin üzerine düşen sorumluluğu eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğini hatırlatan Volkan Demirel, “Alınan sonuçlara rağmen kimsenin alacağı yok. Ayrıca tüm olumsuzluklara rağmen bize desteklerini esirgemiyorlar. Maddi, manevi tüm desteklerini veriyorlar. Başkanımızın gösterdiği büyüklüğü karşılıksız bırakamayız” dedi. Taraftarın tepki göstermekte haklı olduğunu belirten Volkan Demirel, “Onların gönlünü almak için kazanmak zorundayız. Sadece kupaya odaklanamayız. Ligde oynayacağımız Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon karşılaşmalarından alacağımız sonuçlar da çok önemli. Artık herkes elini taşın altına koymak ve kapasitesinin üzerine çıkmak zorunda” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...