Fenerbahçe'de hedef 100 milyon dolar

Fenerbahçe'de hedef 100 milyon dolar

SPOR Haberleri

Fenebahçe yönetimi Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkını 100 milyon dolar gibi inanılmaz bir rakama satmayı düşünüyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın isim hakkını 100 milyon dolar gibi inanılmaz bir rakama vermeye hazırlanan sarı-lacivertli yönetim böylece kasasını dolduracak ve yeni transferler gelecek. Yaşanan 3 Temmuz sürecinden sonra her alanda olduğu gibi maddi açıdan da büyük bir yara alan F.Bahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın inadı sonunda kırıldı. Ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'ın yaptığı sponsorluk anlaşmaları sonrasında elde ettikleri muazzam gelirler Yıldırım'ı da stadın isim hakkını vermeye ikna etti. İlk olarak G.Saray'ın Ali Sami Yen Stadı'nın isim hakkını Türk Telekom'a vermesiyle başlayan stat sponsorluğu geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın Vodafone ile büyük ölçüde anlaşma sağlamasıyla devam etmişti. Ezeli rakiplerinin milyonlarca doları bu şekilde kazanması üzerine başkan Yıldırım da sonunda bu alanda harekete geçti.

10 SENE SÜRECEK
İsmi sır gibi saklanan bir firma ile büyük bir yol katedilirken anlaşmanın önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. F.Bahçe'nin 10 senelik yapılması beklenen bu sponsorluk anlaşması sayesinde kasasına koyacağı inanılmaz rakam da sızmış durumda: 100 milyon dolar. Bu gelir ile iyice rahatlayacak olan yönetim, taraftarın hayalini kurduğu transferleri de çok daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilecek. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...