ABD Başkanı Obama Berlin'e geldi

/ Kaynak: İHA
ABD Başkanı Obama Berlin'e geldi

DÜNYA Haberleri  / İHA

ABD Başkanı Barack Obama, Kuzey İrlanda'da 2 gün süren G8 Zirvesi'nin sona ermesinin ardından Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi.

ABD Başkanı Barack Obama, Kuzey İrlanda'da 2 gün süren G8 Zirvesi'nin sona ermesinin ardından Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi. nbsp;Obama, havalimanında Almanya Dışişleri Bakanı Guido Westerwelle ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. ABD Başkanı Obama resmi temaslarına yarın ilk olarak Bellevue Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Joachim Gauch ile görüşerek başlayacak. Obama, daha sonra Almanya Başbakanı Angela Merkel ile öğle yemeğinde bir araya gelecek ve ardından düzenlenen ortak basın toplantısına katılacak. Brandenburg kapısı önünde bir konuşma yapacak olan Obama'nın daha sonra Sosyal Demokrat Partisi'nin Başbakan adayı Peer Steinbrück ile bir araya gelmesi bekleniyor. Obama son olarak Almanya Başbakanı Merkel'in Charlottenburg Sarayı'nda onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.
Obama'ya ziyaretinde eşi Michelle Obama ve kızları da eşlik ediyor.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...