Riekerink paniği

Düzenleyen:
Riekerink paniği

SPOR Haberleri

Ülkesinde katıldığı bir programda Riekerink’in “Adını bile duymadığım Rodrigues’i büyük paraya transfer ettiler” sözleri krize sebep oldu

Galatasaray camiasında dün birinci gündem maddesi eski Teknik Direktör Jan Olde Rierkerink oldu. Riekerink’in Fox Sports’ta kullandığı belirtilen ifadeler gündeme bomba gibi düştü. Tecrübeli çalıştırıcının “Hollanda’dan beraber çalışabileceğim bir yardımcı istedim. Hep ‘Tamam’ dediler. Sonra konuşulmadı bile... Bana ‘FFP kurallarından sıkıntı yaşıyoruz’ dediler. Ben de mümkünse ‘İki oyuncunun alınmasını istiyorum’ dedim. Soran olmadı. Adını ilk defa duyduğum Hollandalı bir oyuncu (Rodrigues) transfer edildi. Hem de FFP varken çok büyük bir rakama. Bir daha takımda olmayacak denilen iki oyuncu da geri döndü. Televizyonlardaki yorumcuları izleyip ‘Şöyle oynayalım, böyle oynayalım’ diyorlardı. Bir gün sportif direktör bana, ‘3’lü oynamakta yarar var’ diye bir öneride bulundu” ifadelerini kullandığı belirtildi. 
Nazifoğlu akıllara geldi
Bu açıklamalardan sonra akıllara doğrudan eski yönetici Levent Nazifoğlu hakkında ortaya atılan “Eren Derdiyok’un transferinden prim aldı” iddiası geldi. “Benzer bir durum Rodrigues transferinde de mi yaşandı” soruları kafaları kurcaladı. Ancak Galatasaray yönetimi açıklamaları görür görmez işin peşine düştü. Kulüp yetkilileri “Hollanda’da yayınlanan bir TV programında, Riekerink’in ağzından çıktığı ifade edilen sözler tamamen asılsız. Haber bize ulaştığında işin doğrusunu öğrenmek için konuyu araştırdık. Stüdyoda bulunan bir Türk personel aracılığıyla program kaydının yeniden dinlenmesini rica ettik” açıklamasını yaparken, Riekerink’in “Galatasaray çok büyük bir kulüp. Sneijder asla işlerime karışmadı” dediği ileri sürüldü. 
    > Burhan Can Terzi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...